Hoe klanten de samenwerking ervaren

Danielle JacobsCEO Beltug

De samenwerking met Annelies is verrijkend omdat we hier het potentieel van Beltug nog sterker mee maken. Ze is meer dan een klankbord, want ze geeft heel snel goeie suggesties en ideeën die naar nieuwe wegen leiden. En de manier van samenwerken is ook heel leuk want we maken regelmatig een ‘marketing’ wandeling waardoor je makkelijker out-of-the box denkt.

Gerry de GraafManaging Director Xdroid

Annelies heeft ons in korte tijd geholpen met het scherper definiëren van onze missie en het vertalen in een concreet marketingplan. Ze heeft zowel een strategische blik als dat ze de vertaalslag kan maken naar de praktische implementatie.

Lander LismontCommunication & Branding Developer Callexcel

Als Communication & Branding Developer had ik het genoegen om samen te werken met Annelies. Ik ervoer onze samenwerking als constructief en inspirerend. Haar ruime expertise en relevante ervaring bleken zeer waardevol voor ons departement. Dankzij haar pragmatische aanpak slaagden we erin om op korte termijn resultaten te boeken.

Peter RoelensCEO LinqUp

Marketingwijzer levert marketingdiensten met duidelijke focus op onze klanten en met heel veel zin voor detailafwerking.

Ann GuinéeCommunication Expert Beltug

Samenwerken met Annelies is een verrijking. Door de ervaring, creativiteit en marketing-kennis die ze naar de tafel brengt, doen we in de samenwerking met Annelies bij Beltug waardevolle, nieuwe ideeën op. Zij helpt mee om doelstellingen vorm te geven en de juiste keuzes te maken. Hierdoor krijgen onze communicatie en onze marketing-activiteiten regelmatig nieuw leven ingeblazen waar nodig.

Sam HollandersCo-owner Chess Capital, Auteur Smart Capital

Bedankt Annelies om niet in wollige marketingtermen te communiceren, maar mee te denken in praktische oplossingen. Je idee hoe potentiële klanten in te delen en zo gerichter te communiceren hebben we meteen toegepast.

Joël ScholsCo-owner Chess Capital

Als je samenwerkt met Annelies dan weet je dat je altijd een eerlijk en recht-door-zee antwoord krijgt. Zeer loyaal en alles afwerken en opvolgen tot in de puntjes. Zo kennen we haar.

Christine HufkensProject officer, management assistant en translator on freelance basis

Mijn samenwerking met Annelies heb ik als heel positief ervaren. Ze straalt enthousiasme en gedrevenheid uit en brengt dat ook over op haar medewerkers. Annelies bruist van de creatieve ideeën en zet zich 100% in voor al haar projecten. Ze combineert de juiste professionele vaardigheden met een uitzonderlijke persoonlijkheid: strategische visie, analytisch inzicht, uitstekende marketingkennis en een positieve “can do”.