Ik omring je met de juiste experten zodat je verhaal echt klopt

Marketingwijzer werkt volgens het principe van een ecosysteem. Een zorgvuldig gekozen netwerk van partners.

In de praktijk is het vaak een hele opgave om je samenwerkingen met verschillende leveranciers tot een samenhangend geheel te maken, en overzicht te bewaren. Ad hoc zaken scherpstellen kost extra tijd en budget, en op die manier kan je strategie in het gedrang komen. Maar natuurlijk wil je wel steeds een overzicht bewaren of een geïntegreerde aanpak waarmaken, en dat is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. En net daarom is er het ecosysteem.

Het ecosysteem is een zorgvuldige keuze van de juiste experten in het veld, die de beste oplossingen bieden voor het marketingplan van je KMO.

De voordelen

Een ruime keuze aan betrouwbare en kwalitatieve leveranciers, ook die waar je al mee werkt (never change a winning team!)
Een efficiëntere aanpak, door samen te werken met mensen die je filosofie delen
Slechts één aanspreekpunt om de verschillende partijen samen te brengen en te coördineren

Marketingwijzer bewaart steeds een duidelijk overzicht van de verschillende actoren in het ecosyteem . Dankzij onze strakke regie weet je als ondernemer altijd waar je aan toe bent, en werkt iedereen gestroomlijnd met elkaar samen.

Drie pijlers binnen marketingondersteuning

Om uw marketingplan scherp te stellen bieden we ondersteuning op drie fundamentele pijlers:

Strategie

Wat is je beoogde marketingstrategie en welke middelen heb je? Dat zijn de bouwstenen voor een doeltreffend actieplan. Samen bepalen we jouw koers.

Marketingmanagement en uitvoering

We gaan voor een concreet marketingplan, dat zal zorgen voor duurzaam rendement. Volledig afgestemd op jouw organisatie, en altijd in functie van de klant.

Opleiding en coaching

Dankzij de juiste expertise word je als onderneming alleen maar sterker. Samen met Marketingwijzer leren jij en je medewerkers hoe je zelf je resultaten naar een hoger niveau tilt.

Benieuwd wat deze aanpak kan betekenen voor jouw onderneming? Op zoek naar een extra expert binnen jouw werkveld? Laten we vrijblijvend kennismaken!

Maak kennis met Marketingwijzer